I dok neki nose paradajz...

"TE MORSKE PLODOVE, LIGNJE, DAGNJE... SLABO MI TO NEŠTO JEDEMO" Kako su Aca i Goran zbog ideje da celo pečeno jagnje ponesu na more postali internet atrakcija

Foto: TV Prva printscreen/150 minuta, Foto: Privatna arhiva
Aleksandar Miletić iz Kuršumlije nije ljubitelj morskih plodova, zbog čega je odlučio, zajedno sa svojim prijateljem da ponese jagnje na more

Zbog toga su postali atrakcija, kako na moru, tako i na društvenim mrežama.

- Nešto ne volimo te morske plodove, lignje, dagnje, slabo nešto to jedemo. I došli smo na ideju, ja i moj drugar Goran, da ponesemo jedno jagnje. Da ponesemo, pa kako bude. Ispekli ovde jagnje, šta da radimo, da li da ga sečemo, da stavljamo u paket, da to zavijemo, da nosimo. Međutim, došli smo na ideju da ponesemo celo, pa ako nam ga uzmu negde, uzmu i tako smo i uradili - kaže Aleksandar i dodaje:

Foto: TV Prva printscreen/150 minuta

- Jagnje tako celo, pečeno, u Pefkohoriju, u apartman stiglo, na terasu smo ga lepo izneli...

Jagnjetinu su imali na meniju kako kaže svih sedam dana i Aleksandru nije dosadila, međutim ženama već peti dan nije bilo svejedno.

Osim što su jeli u smeštaju, jagnjetinu su nosili i na plažu, pa delili sa "komšijama".

Jagnje su poneli i na brod, na izlet, pa su se i tamo mnogi poslužili i radije jeli srpsku jagnjetinu nego hamburgere koji su ih dočekali na brodu. 

Kurir.rs/TV Prva/150 minuta